Be part of
our green story!

Be part of
our green story!

Project Manager

Functie-omschrijving

Enervalis, een snelgroeiende speler in de markt voor innovatieve, energiebesparende technieken voor grote gebouwen, elektrische voertuigen en  de residentiële markt, is op zoek naar een Project Manager ter versterking van hun dynamisch team.

Als Project Manager sta je in voor het dagelijks beheer van diverse projecten. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de tijdige realisatie en oplevering van je projecten. Je anticipeert op problemen en vormt de brug tussen engineering en de klant.

Binnen onze projecten werken we oplossingen uit die energiestromen monitoren en aansturen om de beschikbare groene energie optimaal te benutten, gebaseerd op de Enervalis Smartpower® Suite. De duurtijd van een project varieert van enkele maanden tot enkele jaren en onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Benelux.

We zoeken een ingenieur die een achtergrond in energie of elektromechanica combineert met kennis van ICT en netwerken. Enkele jaren ervaring met project management is een must, net als goede communicatieve vaardigheden.

Profiel
 • Bachelor of master in de elektronica of elektromechanica
 • Ervaring met project management is een must
 • Uitstekende communicatie naar klanten en partners
 • Vlot Nederlands & Engels spreken en schrijven
 • Je voelt je thuis in een dynamische en snel veranderende omgeving
 • Je kan gezonde dosis humor aan de dag leggen
Technische kennis
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Kennis van IT en netwerken (Linux, TCP/IP)
 • Kennis van building management systemen is een plus
 • Kennis van alternatieve energie is een plus
 • Kennis van HVAC technieken, warmtepompen en WKK is een plus
 • Ervaring in de (groene) energiesector of passie voor schone technologie en innovatie voor een duurzame toekomst is een plus.
Ons aanbod

Een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Je komt werken in een ambitieuze, informele en dynamische werkomgeving met ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Het is uitdagend werk in een sterk en gedreven team.

Je wordt een onderdeel van een fantastische reis waarbij je de energievoorziening wereldwijd zal veranderen.

Bedrijfsprofiel

Bij Enervalis geloven we dat de wereld evolueert naar 100% groene stroom productie en dat ook het meeste energieverbruik elektrisch zal zijn (denk maar aan elektrische wagens, warmtepompen enzovoort). Het is de enige manier om ons klimaat en onze planeet gezond te houden.
Deze overgang zorgt ervoor dat het elektriciteitsnetwerk steeds minder stabiel wordt, en dat kan dan weer zorgen voor blackouts. Wij ontwikkelen een software oplossing voor dit probleem!
Onze missie is om energiesystemen te voorspellen én te sturen, door middel van slimme software. Hierdoor helpen we een kosten-efficiënte, groene samenleving mogelijk te maken.

Klinkt dit als de perfecte job voor jou? Contacteer ons dan op recruitment@enervalis.com

Want to know more? Contact us for more information!